Партньори

Bultax logo

В съответствие на целта ни да предоставим на клиентите си един завършен и комплексен продукт Адвокатска кантора „Рускова и партньори“ работи в тясно сътрудничество със Счетоводно-консултантска къща „БУЛТАКС“.
Със своя богат опит „БУЛТАКС“ извършва счетоводни консултации и е специализирана в областта на данъчните и бизнес консултации. Дългогодишната ни работа с тях, както и екипът от висококвалифицирани и мотивирани специалисти – професионалисти в областта на данъчното и счетоводно законодателство, са само някои от причините да ги препоръчваме на нашите клиенти.


Lex LegalМЕЖДУНАРОДНАТА ЮРИДИЧЕСКА МРЕЖА LEX LEGAL – Когато нашите клиенти очакват интелигентни, навременни и изгодни решения – ние им ги предоставяме! С помощта на подбрани специалисти в Северна Америка, Белгия, Македония, Словения, Испания, Холандия, Турция и Обединеното кралство международният бизнес на нашите довереници може да стане само още по-конкурентноспособен.


InterjuresАдвокатска кантора „Рускова и партньори“ е член на INTERJURES – международна мрежа от адвокати, счетоводители и одитори с представители в Австрия, Германия, Белгия, Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, Швеция, Румъния, Полша, Хърватска, Гърция. INTERJURES отговаря на потребностите на клиентите при условията на международна интеграция на икономиката и нарастващото значение на ефективно управление на бизнеса, необходимостта от активна консултанска помощ за бизнеса. Основната цел е цялостна грижа за клиентите.


БЪЛГАРО-КИТАЙСКАТА ТЪРГОВСКА КАМАРА Като почетен член на Българо-Китайската Търговско-Промишлена Камара, адвокатско дружество „Рускова и партньори” е натрупало сериозен опит в развиването и осъществяването на търговска и инвестиционна дейност между Република България и Китайската Народна Република. Като нейн партньор се грижи и спомага за засилване на сътрудничеството между двете държави, осигурявайки на своите клиенти успешна реализация както на българия пазар, така и на китайския.


БЪЛГАРО-ШВЕЙЦАРСКАТА ТЪРГОВСКА КАМАРА Членството на „Рускова и партньори” в „Българо-Швейцарската търговска камара” подпомага и допълва реализацията на нашата цел – насърчаване на партньорството и посредничеството в осъществяването на бизнес контакти, осигурявайки експертна помощ на немски, френски и английски език.

За Нас

Комбинираме съвременно мислене с доказан многогодишен опит ...

… Защото го заслужавате!